Cyklat

Igår cyklade jag med båda benen för första gången sen benbrottet, körde 10min på Monarken med 55w... Fick vila högerbenet ett par gånger, då det började värka en del. Använder inte det skadade benet utan det hänger bara med, när jag provade trycka lite med det så gjorde det lite väl ont. Så nu blir detta en referenspunkt för att se förbättringar, för borde kunna öka en del framöver :-)
Är väldigt skönt för skallen att det nu faktiskt går får runt benen, man ser liksom att det är möjligt att komma tillbaka. Fortfarande är det väldigt långt kvar innan jag kan cykla på riktigt, och har inte tänkt sätta upp nått mål för det heller. Utan jag kommer jobba på och ta det steg för steg, och på så sätt undvika stora bakslag. Men har ju sagt att jag vill hinna köra nått race i höst, men då som motionär :-) Fast skulle det inte bli så är det ingen katastrof, utan det kommer med största sannolikhet fler år. Har ju faktiskt inte ens en cykel just nu till i höst, så får väl se till att lösa det om nu kroppen läker snabbt :-)

Idag blir det lite fix här hemma, hoppas även få till ett till 10min pass på Monarken.

Kommentarer

_Nik_ sa…
Hur pass ont och orörlig är du i det skadade benet, går det ta sig in vettigt i en bil och är det så du kan köra bil om det skulle behövas?

Ha en trevlig midsommar.

/Nik - som fortfarande läser bloggen även om den just nu inte handlar om omänskligt hård träning..

Samuel sa…
Jag tar mig in i en bil, med visst trixande... Kan även köra kortare sträckor, men inte så långt då jag inte klarar av att sitta ihopvikt så länge.
Ska ha trevligt imorgon, och hoppas du med får det. Kommer snart handla om träning igen :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift