Första passet

Släpade ut benet i garaget idag, körde 2 st 1min långa intervaller med vänster ben. Höll 210w på dom :-) Var skönt att få upp pulsen lite och rensa skallen, satt väl totalt 5min på Monarken. Testade även rörligheten lite, tar mig nu 2/3 av pedalvarvet.. Så en bit kvar innan jag kan börja använda höger ben också, kanske kanske till helgen men då är jag optimistiskt. Går jävligt sakta att få tillbaka rörligheten just nu.. Men jobbar på så släpper det nån gång.

Kommentarer

Anonym sa…
Härligt att höra! Snart drar du 600 watt igen.
Samuel sa…
Haha ja den dagen jag kan köra på 600w igen ska jag fira med tårta :-) Lär dröja ett tag, men samma tid nästa år kanske..
Unknown sa…
Inspirerande på alla sätt och vis, beundrar din beslutsamhet att komma upp på cykeln igen. Själv hade jag nog legat och käkat bullar.
Kör hårt!
Samuel sa…
Vill du veta en hemlighet Jan?? Jag ligger väldigt mkt i soffan och äter bullar mm :-) Kroppen kan nog behöva lite extra gott nu, kanske läker den snabbare då..
Daniel sa…
Härligt att höra! Din hängivenhet och de "små steg" du kan ta nu kommer bära långt så småningom. Jag instämmer för övrigt i alla tidigare kommentarer och tackar för den inspiration jag får från din blogg för min egen träning (träning på betydligt lägre nivå dock). :-)
Samuel sa…
Tack så mkt Daniel, roligt att höra att jag lyckas inspirera dig :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack