Blir vila

-23 nu på morgonen, så blir nog inget med att cykla ute.. Och att trampa över 2h på Monarken undviker jag, så då blir det nog vila idag. Får se till att köra hårdare dom tre dar som är kvar denna vecka sen, det kommer nog ordna sig:-)

Har rätt mkt annat denna dag som måste fixas, så passar ju bra att vila från träningen då. Livet är ju mkt annat också..

Väldigt många cyklister verkar just nu vara på träningsläger utomlands, men inte jag. Kommer heller inte att åka någonstans, inte för att jag inte skulle vilja.. Men jag har begränsat med semester att ta ut, så den semester jag ska ta vill jag gärna ha med familjen. Sen går det några dar för att åka på tävlingarna, så då är dom slut sen. Den andra begränsande faktorn är pengar, kostar ju att resa... Och denna hobby kostar redan nog mkt, för varje tävlingshelg för mig kostar några tusenlappar.
Så då får man göra det bästa som går på hemmaplan, och det finns mkt man kan göra här också. Visst är det kallt, men man kan ju träna ändå. Så den största nyttan med en vecka på mallis vore nog motivationen som det ger, ska man ha någon nytta rent träningsmässigt behöver man mer än nån vecka..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack