Tävlingar 2016 med krockar..

Sitter och försöker få ihop tävlingarna för sommaren, rätt långt kvar men ska jag rodda ihop detta behöver jag tid.. Finns så mkt jag vill köra, men måste prioritera rätt hårt med vad jag kör. Kommer bli en del krockar också, vad ska man då köra?? Första krocken kommer den 10-11 juni, lördagen är det lopp i Skellefteå som jag vill köra. Men på söndagen är det lida loop, vilket ju är en viktig del i långloppscupen. Gillar ju loppen här uppe så blir svårt att välja här, kanske skulle man först köra i Skellefteå sen köra 85 mil ner till Stockholm för att dagen efter köra lida.. Får se hur det blir.

Sen är det Ränneslätt som krockar med Obbola challange, men här är valet enkelt. Kommer köra hemmatävlingen!!
Kommer även hoppa över tävlingarna i långloppscupen som går längst bort om jag kan...

Till dessa tävlingar kommer SM, men har inte hört något om vart det kommer köras än. Även ett lopp som heter Ragunda 100 miles har jag tänkt köra, men då som ett bra träningspass. Vasan då?? Får se hur det blir med det, kommer bara köra den om jag känner att jag kan vara med och slåss riktigt långt fram. Hellre hemma och tränar den perioden annars, speciellt om SM ligger där i krokarna...

Vilka tävlingar är viktigast då? Kommer sikta på 2 toppar i form, till Falun och SM. För är jag i toppform i Falun borde även billingen och lida gå ok, och på SM vill man ju vara som bäst:-) däremellan får man försöka hålla ihop det så bra som möjligt..

Kommentarer

Unknown sa…
Jag påtalade för dem i Skellefteå att Kraftloppet krockade med Lida men de har väl oftast kört den helgen medan Långloppscupen förflyttat en del lopp i år liksom även vi med Tolvtjärnsloppet i Örnsköldsvik som vi lagt på våren. För mig är Skellefteå viktig för Cykelvasaseedningen medan Lida är rolig med teknisk loop 2 och 3 men den dödar mina ben så att jag aldrig lyckas där så det blir nog Skellefteå i år bara. Lycka till i år nu - det verkar bli betydligt många fler lopp för dig. Hoppas kroppen håller.
Samuel sa…
Ja det är 2 tävlingar man vill köra, så synd men blir ju alltid nån krock under säsongen. Ja ska försöka tävla lite mer, vill gärna få ett totalresultat i LL-cupen.

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack