TT på skoterspåren igen..

Blev lite mindre kallt igår, var uppe i hela 17 minusgrader.. Efter att haft -35 så kändes det helt ok, konstigt det där.  Kände mig inte upplagd för att cykla tc igår, var trött och lite seg i skallen. Så istället för att dra ur alltför mkt mental energi i garaget drog jag ut i skogen istället, fylla på med energi istället tänkte jag. Planen var ca 1h i racefart, bli trött helt enkelt.  Fick ihop 55 min i full fart på trampade stigar och skoterspår, kunde ösa på rätt bra hela tiden. Skulle vara intressant att köra mot andra på dessa pass, men har blivit rätt bra på att plåga mig ensam genom åren:-)

Skulle vara enormt bra om skoterspåren kunde fortsätta vara såhär hårda under hela vintern, behöver den mentala avlastningen att kunna köra i skogen ibland. Tyvärr så brukar dom vara mjuka och hemska i januari - mars, men hoppas!! För hur mkt jag än försöker intala mig att vintern är ok så är det tuffa månader nu, har väldigt svårt att tycka om perioden fram till Maj. Den har väl sina tjusningar men dom väger inte upp för nackdelarna, man får väl bara se till att försöka göra det bästa av situationen helt enkelt. För sommaren kommer och då slipper man alla dessa kläder:-)

Idag ska jag cykla ett lättare pass är tanken, 2-3h i lugnt tempo. Brukar under dessa lugnare söndagspass planera och ladda för veckan som kommer, såna pass behövs även i mitt liv. Men är kallt idag igen, -25 står det på termometern. Finns därför risk att det blir garaget ikväll, får försöka hitta nån bra film att se eller nått.

Kommentarer

Unknown sa…
Imponerande, själv hinner man knappt med att träna, full fart med plogsvängen på nätterna :(
Samuel sa…
Ja högtryck för plogsvängen nu, då kan det vara svårt hinna med annat. Men det är väl då cashen rullar in:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift