lördag 19 mars 2016

Ett större mål..

Mitt stora mål denna säsong är ju långloppscupen, men redan innan den dragit igång funderar jag på ett större mål. Detta gör jag av 2 anledningar.. Den första är att jag vill göra målet med LL Cupen mindre, avdramatisera dom och se till att dom inte betyder allt. Kan vara jobbigt att lägga alla ägg i samma korg, om det inte då går som man vill blir det jobbigt att gå vidare.
Den andra anledningen är att jag ju drivs av mina mål, och gärna har dom en bit fram i tiden. För är dom tillräckligt lockande så orkar jag plåga mig mer, och då blir jag bättre.

Vad är då min nya inspiration, jo ett större etapplopp på Mtb i Europa är vad jag vill göra. Kommer styra träning mm åt hållet att bli mer och mer uthållig, tror att hård belastning flera dagar i rad passar mig rätt bra också. Men kommet redan i år att testa mig själv lite genom att köra några helger med 2 långloppstävlingar, för att se hur kroppen reagerar. Sen även köra ett eget långlopp nån måndag efter en sån helg, då det passar in i tävlingsschemat..
Dom här etapploppen är dock mer än så, är ju logistik, taktik mm som ingår. Rätt mkt planering ingår också, sen behöver man ju en partner.. Får väl lägga ut en kontaktannons :-)

Men fram till dess fortsätter jag att följa Cape Epic med stort intresse, ett litet extra öga på Cannondale teamet nu när svenskarna tvingats bryta. Rätt imponerande av Fumic/Avancini att ligga 4 totalt, detta då dom annars är rena Xco åkare båda två..
Eller alla svenskar har ju inte brutit, Atle är kvar i en av veteranklasserna.

Idag ska jag köra nått TT liknande ute på skoterspåren, även leklandet med barnen är inplanerat. Sen ska jag fundera vidare på mina planer, vill redan nu börja hitta samarbetspartners mot dessa race.

4 kommentarer:

Jakob sa...

Jag åker gärna med dig!

Samuel sa...

Vi får kolla på det Jakob :-)

Stefanaxe79 sa...

Och kan inte Jacob så kan jag gärna teama med Dig! Ett pyttelitet problem bara... I nuläget har jag bara viljan, likvärdig styrka somDu har Samme kommer jag att nå om jag beräknat rätt någongång kring våren 2022... I bästa fall 😜🍾

Samuel sa...

Då blir det nån av veteranklasserna år 2022 då:-) Men beror ju också på vilket syfte man har med etapploppet, upplevelse eller race..
Har du viljan så är ju viktigaste biten på plats, så du når nog dit betydligt tidigare :-)