Vem är jag 2017

Ja jag heter Samuel Brännlund och är född i Lycksele den 15 November 1979. Växte upp i en fotbollsfamilj och därför så blev jag också fotbollsspelare, fast någon talang var jag aldrig... Testade väl dom flesta sporter som hadde en boll i sig under min uppväxt, för att ta i utan att jaga en boll var ju bara dumt..
2002 så flyttade jag till Stockholm med min nuvarande sambo:-) La då av med fotbollen och började jogga och cykla lite men på en väldigt måttlig nivå. Sprang Stockholm marathon 2gånger som bäst på 3.30, så någon större löpare är man ju inte. Blev under den här tiden mer och mer intresserad av MTB och tillslut var man helt fast:-) I början var det bara för motionens skull men efter ett tag ville man ju mer..
December 2006 fick vårt första barn och ett år senare flyttade vi tillbaka till Lycksele, husen var lite billigare här;-) Började nu även satsa mer och mer på min träning och blev lite mer seriös. Oktober 2009 fick vi barn nr 2:-) December 2103 kom det tredje barnet. Har konstigt nog blivit mer och mer seriös ju mindre tid jag fått över..


2017 blir ett speciellt år för mig, ska försöka komma tillbaka efter en svår skada. Tiden efter mitt lårbensbrott på Långalugnet har varit min svåraste som idrottare, varje dag har varit en kamp mot kroppen.. Men vid årsskiftet började det vända och kroppen samarbetar igen, så hoppas kunna komma tillbaka. Kommer tävla i både Xco och Marathon, fast med fokus på Marathonracen. För mig handlar inte tävlandet om en känsla utan om resultatet, så kommer alltid att jaga bra resultat. Men sen får jag försöka komma ihåg skadan och att det tar tid, så man inte gräver ner sig över kassa resultat. Fast kommer satsa allt som går och göra ett sista ryck mot toppen.. Har även startat upp en liten firma som säljer cykeltillbehör och Bmc cyklar, så där kommer tid också läggas ner 😊

Inga kommentarer: