Borlänge

Ja vad fan ska man säga, åkte ner med höga målsättningar. Prologen gick bra blev fyra med en mängd misstag men med bra ben. Innan XC-loppet så kännde jag att magen inte var helt ok men tänkte inte så mkt på det. När starten gick så la jag mig på tredje plats och åkte med, allt känndes fint. Men efter halva varvet när jag skulle ta i lite mer så knöt sig magen totalt och sen var det kört!! Det gick fan inte att köra så jag bröt, inte roligt!! Försökte sen att ladda om till tempot för att göra en bra etapp, men väder och huvud ville inte hjälpa mig. Var motiverad i en minut av tempot sen la jag i kull mig första av fem gånger, vek ner mig totalt!! Han även med att köra fel..
Just nu är jag mkt besviken men känner även ett sug efter att visa att jag kan mkt bättre. Är väldigt frustrerande att inte få ut det man vet finns där. Jaja nu kan det iallfall bara bli bättre!!

Kommer då inte att hyra samma bil nån fler gång.. Den var skön att köra men förde nog oflyt med sig, för inte kan man väl påstå att den andra cyklisten som åkte med hade flyt under helgen med....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack