Rullar på

Känns som att allt just nu bara görs, inget som ger nån energi tillbaka.. Men får iallafall allt gjort tror jag:-) körde igår ett litet TT med mig själv, tog Big99an och gasade så gott det gick. Men känns som jag befinner mig i en säkerhetszon hela tiden, har svårt att ta i det lilla extra. Men alltså vilken hoj det är det där, blir liksom lite glad varje gång jag kör med den i skogen:-) körde igår med träningshjulen men hade satt på ett par Maxxis maxlite, med så lätta hjul på blev den kvick även med dom hjulen. Fulcrumhjulen var verkligen lätta att få på däcken på, bara minimalt med vätska och pumpa upp dom. Så ska det vara, är faktiskt lite less på allt jobb med tubdäck.. Och med lätta däck på dessa hjul blir kombon riktigt lätt också:-)
Gjorde även lite fotogrejer med sonen, men att fota i norrlandsskogar i juli är rätt jobbigt. Står man still mer än 5 sek anfaller en miljard myggor...

På söndag är det racedax igen, då blir det Big 9an som får jobba. Kommer köra med Fastbird fram och Pipisquallo bak, tror den kombon blir rätt snabb:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack