Den mörka karusellen.

Ja igår var jag och lekte i mörkret i Umeå, skitskoj! Banan var först 1.5km grusväg sen svängde man i på en gammal övningsbana för bandvagnar. Varvet tog ca 3.30 att köra så det blev en del varv på dom 60min vi skulle hålla på. Jag var lite sen dit då väglag och väder inte var på min sida, 0 gradigt och regn/snö. Så jag han inte köra banan innan, beslöt att för träningens skull köra på crossen. Gasade på från start för att vara först in på slingan, det funkade. Dom första varven var det lite svårt i vissa partier men eftersom varven gick så gick det bättre och bättre. Benen känndes löjligt bra, blev aldrig stum eller trött trotts några hundra igångdrag... Blev ett riktigt bra träningspass. Sen att jag lyckades vara snabbast var ju en bonus. Detta var riktigt roligt och något som jag hoppas kommer att göras om!!
Bra jobbat Olof:-)

Detta var ju även det första riktiga testet av CX-hojen. Den cross jag har att jämnföra med är ju en Scott Addict CX RC som jag körde förra året. Båda cyklarna känns mkt kvicka och snabba men det Merida verkligen lyckats med är att göra en skön hoj. Den tar emot stötar och ojämnheter på ett underbart sätt. När man bromsade kraftig med Scotten så vibrerade framgaffeln nått överjävligt, på den här känner man knappt några vibrationer.
Känns riktigt tråkigt att inte jag kunnat köra några riktiga CX tävlingar på den, kroppen verkar ju även funka ganska bra nu. Men nu är 2010 avslutat och 2011 börjar på Måndag...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack