Inte bra!

Känner mig ganska pigg och fräsch när jag vaknar på morgonen, men ju längre dagen går ju mer känner jag av skiten i kroppen. Vilopulsen är där den ska, men direkt jag provar att ta i så dras bromsen åt. Får syra i hela kroppen och ingen kraft i pedalerna, hostar även som en storrökare... Börjar bli less på detta nu, säsongen drar ju snart igång och jag behöver några riktigt snabba och hårda pass!! Men nu måste jag tvinga mig att vila..

Kommentarer

Usch!! Du verakr ha fått något segt dagis virus!! Jag har haft några sådana sega omgångar som tagit typ 3 veckor innan man är på banan igen. Men nu verkar du leda förkyld ligan. peppar peppar ta i trä men jag har varit friskare denna vinter än förra vintern, men dock några förkylningar för mycket. Trist igen att du bor så långt norrut. kepscup premiär nu på lördag. Krya på dig!! Kommer du till södertälje?
Samuel sa…
Ska väl inte klaga då jag varit frisk nästan hela vintern, men den här förkylningen hade lite dålig taiming.. Om jag hinner få tillbaka farten så åker jag till Södertälje.

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack