Ny cykel igen..

Har beställt ny cykel, fast inte till mig själv nu heller.. Kommer bli ett fint lass med hojar som dyker upp här hemma när alla cyklar till teamet kommer:-)
Har nu beställt cykel till min son, en 24" Merida Dakar Jr team. En riktigt fin barncykel, med bra delar som kommer hålla ett tag.
Så nu blir det ut å cykla i skogen med honom till våren, får börja efter elljusspåret:-) Blir en bra anledning till att komma ut och rulla i skogen, så en winwin situation. Han sa att han ville ha en likadan cykel som pappa, och detta är ju rätt likt. Tror han blir nöjd och jag kommer bli en stolt pappa när han trampar runt. Sen om han skulle vilja hänga med på nån tävling blir det riktigt roligt, risken finns ju att man då står där med världens flin i målfållan och glömmer sitt eget tävlande.. Men vet inte om han är stor nog än för att hänga med, problemet är ju att jag vill tävla också. Vad gör man då med honom, att lämna en 7 åring själv i tävlingsområdet funkar ju ej. Jaja den som lever får väl se hur det löser sig :-D

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack