Repris

Söndagen blev fan nästan en exakt kopia på Lördagen. Tränat ute två dagara i rad nu, det var ett tag sen det hände:-) Blev 8*8 min tröskel med 2 min vila mellan varje igår, blir inte riktigt lika hög intensitet ute som på monarken. Men det känndes mkt lättare för psyket att köra ute, benen får nog sitt ändå!
Träningen under veckan får väl summeras som lyckad, genomfört alla planerade pass men bytte ut nått av dom bara mot likvärdiga intervaller.

Den här veckan kommer fokus ligga på Vo2 träningen, så det blir nog tillbaks till TC`n och nöta...
Som ni kanske förstått så tränar jag i treveckors block därefter en lugn vecka och sen på det igen:-) Tog för ett par år sen lite hjälp från Aktivus med att styra upp träningen, numera kör jag efter eget huve.. Anväder fortfarande vissa av passen jag fick av Mattias men har väl plockat det jag tyckte funkade bäst, och sen så exprimenterar jag på ganska fritt. Ser väl hela det det här året som ett expriment kanske speciellt träningen då, försöker köra så hårt jag bara kan just nu. Om det sen är ren idioti jag sysslar med vet jag inte och kanske skulle det bli bättre om jag lät nån expert styra upp lite, men det är ju roligare att klara sig själv:-) Om ni har frågor eller åsikter om min träning får ni gärna skriva nått om det, all feedback är rolig att få:-)

Ha en bra vecka!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack