Leos Lekland

Blev inget med djurparken igår, regnade lite för mkt... Så vi packade in oss i bilen och körde dom 12milen till Leos Lekland. Skoj för barnen att få vara där, dom var sjöblöta i svett efteråt:-)
Själv hade jag det lite svårt att ta mig runt i alla klätterställningar, dom var inte riktigt gjorda för en stel cyklist i för tajta jeans.
Barnportionerna däremot var inte gjorda för barna som sprang runt hela tiden, Christoffer satte i sig sina 3pannkakor sen undrade han vart det fanns fler...
Sen var det kanske inte bästa stället att åka till för mig så här strax innan SM, skulle tro att bacillnivån var som dagis på EPO... Men då jag redan är småsjuk så kanske det går bra ändå.

Idag skulle jag försöka mig på att köra ett ensam TT, var inte alls taggad men begav mig ut ändå. Körde på så hårt huvet pallade. Men efter 23 min så skar jag upp sidan på framdäcket, var bara att traska hem. Nu har dom 2 senaste tuffa passen fått avslutas innan jag ens vart halvvägs, börjar bli riktigt jävla less på allt strul just nu!! Men nån gång vänder det får man ju hoppas.. eller också är det bara att inse att man är ett klantarsle..

Kommentarer

Hitta fler lekland i närheten på http://allalekland.se. Här samlar vi alla lekland i hela Sverige.
Vi vet att vi saknar en hel del så tipsa oss gärna om dem. Tillsammans kan vi skapa en komplett lista som kan bli vägledande när man vill finna ett lekland i närheten var man än är i Sverige.

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack