Fel?

Då man läser runt på lite bloggar verkar det var så att om man ska köra 4or så ska det vara jämn intensitet och när man klarar 6st höjer man motståndet och återgår till 4st. Själv gör jag lite annorlunda, kanske fel men då jag kör fyror vill jag fan inte köra 6st... Jag lastar alltid på så pass mkt att den 4e intervallen är slutet, har inte heller samma motstånd på sista som första. Brukar ligga kanske 15w högre på första intervallen. Fel eller inte? men trött blir jag..
Igår var inget undantag, hade dock hoppats på piggare ben då jag ju gett dom en vilodag. Men istället för att vara sega så drog dom en massa syra istället. Tror jag snittade strax under 390W på mina 4 intervaller.
Fick min fina hjälm från merida igår också, så nu har jag en hjälm som matchar hojen och kläderna. Måste nog skaffa nått som sticker ut lite också, typ rosa strumpor eller nått;-)
Har ju även gröna handtag, nokonkablar och snabbkopplingar som ligger och väntar på att få pimpa upp hojen:-)

Kommentarer

pointern sa…
Nu när du cyklar för Ume så får du klä dig hur du vill..
Ville sa…
Jag tror du gör rätt. Mest effekt totalt är det som räknas på 4x4 för min del. Dock brukar jag försöka köra dem ganska jämt då jag brukar producera mer totaleffekt då. Sen brukar jag nog sikta på att klara 3 min på sista, den sista minute tar man för att man måste, inte för att man klarar den..=D

Du är snäppet starkare än mig, fan! Men jag har fortfarande itne fått någon vikt på dig. Jag tror, eller åtminstone hoppas att ajg är lite lättare.:)

/Ville
Samuel sa…
Du kan vara lugn, jag är tyngre..

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack