Årets sista dag??

Idag är det sista dagen av säsongen 2012, det ska jag fira med vila och smörgåstårta i eftermiddag:-)
Imorgon startar jobbet mot 2013, det startar dock ganska lugnt.. Kommer väl köra så mkt som höften och ryggen pallar nu i början, för att sen trappa upp eftersom snön och kylan kommer. Ska iår försöka få in lite mer alternativ träning under vintern, nått löppass och skidpass per vecka borde man väl kunna klämma in. Men tycker ju det är så roligt att sitta och trycka tröskelintervaller i garaget så jag får väl se hur det blir med att komma ut i friska luften..
Kommer inte göra några större ändringar i vinterträningen annars, utan jag kan bara hoppas på en lika bra vinter som ifjol.  För då kommer jag nog ta ganska stora kliv framåt tror jag, sen är det ju så när man har småbarn att man lika gärna kan vara sjuk hela vintern.. Sen gäller det att inte ha för bråttom på vårkanten för min del, hade det iår och det höll på kosta mig hela säsongen..

Kommer nog vara rätt öppen med min träning och fortsätta lägga upp veckoscheman på bloggen, eller tycker ni det är onödigt?? Vill ju veta lite vad ni vill läsa om.. Ska även fortlöpande lägga upp bilder och text om cykelbygget som kommer äga rum under hela vintern, kallar det för projekt 7.9. Dels för att jag är född då (1979) och sen vore det skoj att bygga ner hojen till 7.9kg. Men ska ha en hoj som håller också så det kommer jag inte kompromissa med..

Den här kedjan vore ju lite cool, undrar om man kan få den i gult/blått om man nu tar sig iväg på fler utlandsäventyr..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack