Test race

Idag Onsdag har jag planerat att köra ett testrace dock bara 2 varv för att inte bränna mig helt, och eftersom mitt lopp går kl 14 lokal tid så är det då jag ska ut och köra idag. Försöker även förberade mig som om det vore tävlingsdag, så jag har nu på morgonen slappat vid polen och nu ska jag snart se till att äta lite. Sen blir det mer slapp innan jag åker ut till tävlingområdet.
Tommy och Gunnar är där ute nu, Tommy ville rulla banan lite och Gunnar skulle gå den. Sen ska även dom köra vid 14 med mig, hur hårt vet jag inte. Är lite intressant att det nu börjar märkas att vi är 3 olika individer och att ju närmare tävling vi kommer ju mer märks det, vi vill ju alla förbereda oss på olika sätt. Alla måste ju hitta sin väg att gå:-) och det är ju det som är så spännande att det som funkar för mig inte passar alla andra! Sen om min plan kommer att vara bra är ju osett, men så länge jag tror på den så är den nog bra:-)
Är lite spänd på hur benen kommer att svara på dagens pass, hoppas på det bästa!

Annars är det helt underbart här, fantastisk miljö och även vädret har dom 2 senaste dagarna varit underbart. Det enda som orar lite är att dom pratar om över 30 grader på Söndag, blir nog lite svettigt då..
Men jag gillar värme!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack