Besviken och arg men positiv..

Ja den här helgen har inte gått som jag velat.. Fredagen sprint var väl helt ok, åkte ut i semin men i den konkurrensen som var så kändes det ok. Dom andra var snabbare än mig helt enkelt.
Till dagens XCO race var jag tokladdad och ville verkligen köra bra! Bommade dock i starten så kom iväg som sista man, men kunde med fina ben snabbt köra upp mig. Kom ikapp Ville efter en stund som hade fått en lucka, och när han gick omkull i en kurva smet jag förbi. Han följde dock med mig på hjul, körde lite lugnare en stund för att ta igen mig efter laddningen i starten..  Då rasslade det till och sen small det, min framväxel gick av och hade vikit sig runt framdrevet... Har ingen aning om vad som hände, men något måste ha kommit upp i den och sen bröt jag sönder den.. Var bara att ta en promenad tillbaka:-(
Var riktigt förbannad och besviken, var nära att jag satte mig i bilen och drog hem! Ville bara försvinna bort.. Men nu har jag valt att fokusera på det som var bra.. Visade mig själv att formen är helt ok då jag ju kunde runda hela fältet och ta mig upp i täten, trotts detta kändes det kontrollerat. Att framväxeln gick sönder kan jag inte påverka, det är helt enkelt bara ett jävla motflyt!! Bättre det än att det är jag som klantar till det.

Nu ska jag försöka ladda om till imorgon och göra en bra etapp, kommer bli trångt på morgondagens bana.. men det är bra att öva på sånt och det blir skoj att åka på den banan:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift