Fin fint TT

Blev en fullspäckad dag igår, Jobb, bad, matlagning, gräsklippning, träning mm... Allt detta i en härlig nästan tropisk värme:-) Skönt med sol och värme men man blir rätt trött i huvet efter en heldag ute i solen, löser inga svåra problem i slutet av dagen...

När barnen var lagda så blev det tid över för mitt lilla TT på den väldigt närliggande Furuviksbanan, skönt att bara kunna rulla ut cykeln och på 1 min vara ute i skogen på banan. Den är väldigt lik Borlängebanorna i karatären, lite kortare men brantare backar bara. Var perfekta förhållanden på banan, torkat upp helt och hållet:-) Skulle köra 4varv vilket tar dryga 40min, trodde väl inte på några kanontider direkt.
Men det gick riktigt bra faktiskt, under dom 40.25sek som det tog så lyckades jag hålla en snittpuls på 95% av max. Så nog fick jag sota ur systemet ordentligt iallafall, även tiderna tyder på att det finns lite fart i gubben:-) Så när jag kom hem blev det till att fira med en härlig varm klämmacka!!

Idag ska jag nog ta det lite lugnare, men grillen ska tändas upp efter jobbet. Ska bli gott att grilla och umgås lite med folk:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack