Tävlingsplanering

Har i helgen kollat genom tävlingsprogrammet för 2015, finns mkt jag skulle vilja köra. Tex hela Långloppscupen, men det är omöjligt tyvärr. Blir helt galet dyrt, så även om tiden funnits funkar det inte. Så kommer inte stressa igång säsongen iår, utan låta snön försvinna här uppe först och se till att grundträna längre än vanligt. För dom stora målen för säsongen ligger väldigt sent, så inget stress blir temat för våren och sommaren.
Dom tävlingar jag vet jag ska åka just nu är:
13/6 Krafttrampen
5/7 Härnösands Xc
18/7 Sm Isaberg
1/8 Tolvtjärnsloppet
2/8 Eliasjakten
13/9 Sm långlopp
19/9 Obbola challange
25/10 Cx sm

Som ni ser premiär först 13/6, men det är där jag är lite osäker. Vill åka nått innan.. Falun ligger bra till där.. Men fick igår ett jättesug efter att köra xco i Vårgårda istället,  men det är långt dit och kostar därmed mkt. Men vill verkligen ner dit, får försöka hitta nån tävlingssponsor:-)
Dom stora målen med säsongen är framförallt långlopps SM, sen Cx och Xco sm, så i september ska formen vara där. Till detta kommer en bunt KM tävlingar ute i Obbolaskogarna, sen är jag öppen för förslag:-)

Men innan det är dags för tävling så är det träning som gäller.. Förra veckan var en helt ok vecka med tanke på omständigheterna, fick till en bunt bra pass. Totalt blev det 9 cykelpass och hela 3 av dom ute, mkt för att vara februari. Men då är skoterspåren riktigt bra nu också:-)
Denna vecka ska jag försöka köra riktigt hårt, vill pressa varje pass till gränsen. Så kommer nog vara rätt trött under veckan, men sånt gillar jag:-) Morgonens högintensiva intervaller gick riktigt bra, tog i lite mer än vanligt men orkade ändå genom mina 2 block på 15min. Hostade sen upp en del slem, så nu är den skiten borta ur kroppen också.. Eftermiddagens tröskelintervaller ska också köras lite hårdare tänkte jag, så nu är det bara att ladda om mentalt:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack