Trött idag..

Idag är en sån där dag man skulle velat ligga kvar i sängen, men man är ju vuxen och har nått typ av ansvar... Så bara att krypa genom dagen, man brukar ju reda ut det tillslut.
Träna ska jag också göra, kan bli både skitbra eller helt kasst. Den som lever får se helt enkelt...

Ska väl göra nått försök på kompiskampen också denna månad, men har nog inget utrymme denna vecka. Skulle vara lördag då kanske, fast då vill jag cykla ute om det går. Annars får det bli nästa vecka då jag ju har vilovecka, kanske vore det bra för resultatet att ha lite piggare ben.. Men har ju faktiskt redan gjort en rätt bra förbättring på den där tjugan, beror ju mkt på skadan att jag började rätt lågt. I januari var jag ju uppe i 367w så bara 18w från förra årets bästa notering, nu i februari hoppas jag kunna köra på 380w. Borde vara på den nivån nu tycker jag, lär ju upptäcka det vad det lider..  Sen efter det så är det 390w i april som gäller, och efter det 400!! Fatta om jag kunde fixa en tjuga på 400w, det vore nått det. Men är ju faktiskt inte jättelångt borta, så ska fan gå. Om inte 2017 så kanske 2018 😁

Men ska det fixas så måste jag ta tag i mig själv idag, för första steget mot dom 400w måste väl vara nästa träningspass. Så bara att börja ladda för det nu så det blir gjort ikväll.. Tur man har rätt fina cyklar ute i garaget att titta på när man tränar, bla denna vackra Roadmacine 01!!

Kommentarer

Unknown sa…
Tja!
Fint att du är tillbaka på nivån där du hör hemma. 380watt är ju en fin siffra, blir det nått likt 5.5-5.6 W/kg för dig?
400watt måste vara en stor drivkraft och motivationshöjare när du tränar, för jag gissar att även du behöver mål för att ta steg?
Det är ändå lite småroligt med kompiskampen, man gör det ju till det man vill.
Första vintern jag kör kompiskampen, har dock fastnat lite runt en nivå. Men jag tror nog det är vad jag klarar just nu.
Har kört på 323,324 och 326watt (4.9, 5.0, 5.18 W/kg) så W/kg % utveckling är inte så mycket att hurra för.
Men det är ju bara att köra på!

//Mange N
Samuel sa…
Ja det är kring 5.6w/kg för mig, tror att man måste ha sånna mål. För annars fastnar man på samma nivå, man blir ju lätt bekväm utan mål som hela tiden höjer ribban.
Kompiskampen är kul så här mitt i vintern, man får ju tävla lite mot sig själv :-)
Du ligger ju på en hög nivå och då ökar man inte lika snabbt, utan man får vara glad för varje procent.. Förra året ökade jag 5% och var supernöjd med det, iår har jag ju ökat mkt mer men det beror ju på benbrottet..

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack