onsdag 5 juli 2017

Piggare

Igår var det ju tungt, blir även en besvikelse när man inte orkar genomföra den träning man vill. Man känner sig kass helt enkelt, men samtidigt vet jag ju att när man är så trött måste man vila och att det bara gör skada att träna.. Men är man träningsjunkie så är man ju, och därför var det skönt att i morse vara på banan igen.
Körde mina morgonintervaller på Monarken, blev 10x60/60 på 510w. Alltså 60sek jobb och 60sek aktiv vila, brukar ju köra 2min aktiv vila mellan men tiden var knapp... Då kortar man ner vilan och kör lite mindre watt på arbetet bara, känslan i benen var faktiskt riktigt bra. Får se hur dom känns på pass 2 senare idag, blir hårdkörning ute då.

Är ju mitt i säsongen 2017 just nu, men har redan börjat snegla mot slutet av den och vad jag ska göra i början av 2018. Har ett tydligt mål just nu som känns väldigt motiverande, men håller det för mig själv ett tag än. Är mkt som måste fixas innan det går genomföra, men kommer läggas tid på det och faktiskt redan nu börja träna lite annorlunda.. Sen behövs det lite pengar som måste in, då jag inte kommer ha dom resurserna själv.. Men att jaga det får jag börja göra senare i år, och nu lägga fokus på det jag själv påverkar.
Bla har jag anmält mig till ett etapplopp i norra Finland denna höst, det blir ett litet test för det som kommer hoppas jag 😉

Skoj också att barnen verkligen ryckte det var kul i lördags med tävling, annars kan det ju avskräcka men verkar inte gjort det.. Och sen att cyklingen får mer och ler uppmärksamhet här uppe i media, riktigt roligt!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Cape Epic?

Samuel Brännlund sa...

Försöker få tag i en startplats, men är jävligt svårt!!

Anonym sa...

BMC får väl fixa :)

Samuel Brännlund sa...

Haha ja får slå en signal till Cadel Evens och fråga om han vill åka med mig ;-)