Börjar vända

Har gnällt lite om motivationen som saknas ett tag nu, men tror det börjar vända. När jag inte har nått mål har jag svårt att motivera mig, men nu börjar målen komma på plats och då ävrn motivationen.
Har även kännt att jag behöver en typ av nytändning efter en jobbig säsong, den har jag nu även fixat. Så peppen börjar komma så smått nu, och om ett par veckor borde den vara på topp igen..

Dagens morgonpass var riktigt segt, sliten och ont i benet. Gårdagens Cx intervaller tog nog rätt bra, testade även att springa uppför en backe under intervallen. Det känns i benet idag!! Så blir inge mer sånt på några dar nu, vill ju belasta benet hårt men när man gjort det måste det få vila ordentligt. Cykelmuskelaturen i benet är helt ok, men musklerna runt omkring är kassa. Så får vara lite försiktig med dom, stegra belastningen med måtta. En sak jag är lite orolig för med cx är när man ska hoppa av cykeln i full fart för att ta ett löphinder, rädd för att benet inte pallar den isättningen.. Men får testa lite försiktigt om ett par veckor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack