Ingen power, ingen motivation

Såg igår WC loppet från Hafjell, satan va impad jag blir av de svenska åkarna!! Både sprinten och XC loppen har varit grymma! Men man blir ju också lite deppad när man ser hur lätt dom får allt att se ut, för man inser hur kass man själv är då!!

Senare när sambon kom hem från jobbet drog jag ut och skulle testa köra lite skog, valde ut en enkel bana och tänkte gasa lite för första gången ute sen skadan... Fy satan va kass jag var!! Ingen kraft alls i benen och där det blev lite stökigt fastnade jag hela tiden, fegade pga smärtan så att varje liten knöl blev svår att ta sig över. Sen verkar kroppen har nån funktion att när man hamnar i en situation som kommer göra ont så stänger den ner verksamheten, flera gånger när jag skulle ta mig fram och kom lite snett så kunde jag helt enkelt inte korrigera pga kroppen bara la ner...
Sen har jag stora problem att motivera mig själv inför sista loppet, visst jag kan fortfarande vinna cupen. Men som det känns just nu kommer jag bara åka ner och göra bort mig... jaja det får man väl bjuda på.

Kommentarer

Janne.J sa…
Du gör givetvis som du vill med ditt liv men jag har haft en del skador genom åren och när kroppen har fullt upp med att läka så har det då varit bäst för min del och fundera på nått annat än att prestera.Inte lätt men rätt :)
Samuel sa…
Ja det vore nog det bästa, att bara släppa allt några veckor.. Hade jag inte varit i ledning i cupen hade jag gjort så, men nu känns det som jag måste prova. Men sen blir det att läka i lugn och ro:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack