Mörkercykling

Var ute och rullade mkt lugnt igår kväll, är lite som terapi att rulla runt i den mörka skogen med lampan. När man stannar av och lyssnar är det bara tyst och mörkt, sååå skönt är det:-) Ngt som inte var lika skönt är nyckelbenet, kan bara sitta och trampa lugnt i skogen. Att stå upp och att försöka dra upp framhjulet över hinder mm resulterar i att man ser blixtar... Men jag tror att det är bra för läkningen att "stressa" brottet lite, att bara ha armen i vila kan ju inte vara bra. På  det här sättet få ju musklerna i axeln inte chansen att glömma vad dom ska göra.
 
 
Är nu även anmäld till Cupavslutningen i Täby, anmälningstiden går ju ut idag så var tvungen att ta ett beslut.. Får hoppas läkningen fortsätter som den ska och att jag kan köra hjälpligt, skulle vara skoj att rädda en bra placering i totala cupen.. 
 
Blir fortsatt hemma idag med sjukt barn, så på träningsfronten får jag nog sikta på ett till terapipass ikväll. Skulle nog behöva nått hårt pass för att få igång kroppen, men håller mig nog till rullpass ute ett tag till:-) Har även äntligen fått tag i ett begagnat Wattveparti till MTB-hojen, blir ett Rotorparti med P2max, Blir bra att kunna träna effektbaserat ute också, och dom dagar man inte vill se effekten tar man bara andra hojen;-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift