Hej då 2016

Bara 2dar kvar av 2016 nu, känns helt ok att detta år är över. Blev ju inte alls som jag tänkt mig, men har lärt mig mkt också så försöker ta med det.

Det jag helst glömmer är känslan av att nu dör jag... För den hade jag när jag var nerdrogad och låg i ambulansen, var fruktansvärt otäckt och inget jag önskar någon. Såg verkligen det där ljuset i tunneln och hörde mig själv skrika men var inte medveten om att jag gjorde det, där och då trodde jag det var kört. Trodde jag slitit av kroppspulsådern och var påväg bort, men så var det ju inte och jag finns kvar :-)

Det jag gärna tar med mig från detta år är att det går komma tillbaka bara man vill. Trodde faktiskt inte det skulle gå, men om man kämpar och sliter så kan man klara mkt. Jag har övervunnit mig själv flera gånger i år, och kommit fram till att jag är tjurigare än jag trodde. Är inte lika stark som samma tid förra året, men en bra bit på väg och framförallt svarar kroppen som den ska. Så är nu övertygad om att jag kommer bli ännu starkare än vad jag var, så 2017 ska bli ett bra år hoppas jag!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack