Omänskligt

Igår var det ju torsdag och då brukar jag ha vilodag, men i helgen fyller sonen 10år och det blir en del kalas och rätt mkt att stå i. Så då tränade jag i går istället så gör det inget om jag tag en vilodag i helgen istället, får jag tid att träna så blir det en bonus istället :-)

Körde igår mina 60/30 intervaller, ligger på 360-370w/255w och ser hur länge jag orkar. Igår var jag ju lite sliten efter 7raka dagar med träning, men hoppades ändå på kanske 30min. Det gick inte utan fick kasta in handduken efter 21min, så inte alls nöjd. Ser man sen till vad jag gjorde i Mars i år är det ännu värre, då körde jag 70min på den belastningen. Känns just nu som en omänsklig bedrift, men har jag varit där går det komma tillbaka dit.. Sen är det ju inte så att det är så stor skillnad egentligen, utan handlar om att höja tröskeln kanske 20-30w.. Gör jag det så går jag inte över gränsen på detta pass och då orkar jag mkt längre, som det är nu går jag över min gräns för mkt och då tar det stopp rätt snabbt.. Försöker intala mig att jag ska klara av detta igen, men när dessa bakslag kommer är det svårt att se sig själv göra det. Fast finns bara en väg tillbaka och det innebär att detta blir en tuff vinter, men är inställd på det och vet att jag kommer få många bakslag på vägen.

Så idag har jag lagt det där bakom mig och körde mina morgonintervaller på Monarken i morse, och blir ett till innan dagen är över :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift