Längst i år.

Helgen uppe i stugan har varit mkt bra, god mat och mkt fika:-) Har fiskat, kört skoter, umgåtts med barnen och även cyklat. Fått ihop 7h på lördag och söndag, inte så mkt för cyklister kanske. Men för mig är det skitmkt.. Kör ju så lite distans och väldigt sällan över 3h, men ibland får man läge och då måste man ta det. Kroppen känns helt ok under dessa pass, det som känns är att benen inte är vana vid tiden. Musklerna börjar värka lite efter 2h, men dom svara ändå när man trycker på. Men får se till att musklerna får lite vana iallafall vid 3h på cykeln, men är så jäkla svårt att hinna få in dom passen.

Många av mina konkurrenter till sommaren är ju på träningsläger just nu, förstår varför man vill vara 2 veckor i värmen nu. Skulle jag kunna är det nu jag skulle dra, men får istället försöka träna på det sätt jag kan här hemma. Men visst ska jag erkänna att det känns lite jobbigt, och att man ifrågasätter hur man ska kunna konkurrera med dom som har andra förutsättningar. Då gäller det att slå bort dom tankarna, för dom leder inte till ngt gott. Utan gäller att lägga energi på det man kan göra, fast det ibland kan vara svårt..
Så idag lägger jag energi på ett dubbelpass på monarken, varken varmt, skoj eller skönt.. Men förhoppningsvis är det effektivt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift