Aj!

Fy fan för att vara skadad och vek! Försökte ju trycka på lite på träningen igår, och det är då man känner hur svag man är i benet.. Sen gör det ju ont också, vill vara hel och stark igen!
När jag var ute igår så blev jag faktiskt lite imponerad över hur jag lyckades ta mig runt på en 16plats på VM med det här benet, för det är långt från bra än.
Var också hos sjukgymnasten igår, han börjar tro att det är en slemsäck som man har i ljumsken som är i kläm. Sen är den nog också infekterad, fick den behandlad med laser och han nämnde nått om att det kunnde bli lite ömt. Idag känns det som nån har gått fram med köttklubban på låret... Tydligen kan man även få den behandlad med kortison, men det är visst jävligt svårt då den sitter djupt och det är mkt annat skit ivägen.. Så det är ingen här i Lycksele som gör den behandlingen, men tror nog att jag vill läka ihop utan kortison hursomhelst. Har ju inte jättebråttom, bara lite:-)

Dom här smärtområderna stämmer ganska bra på mig...

Funderar fortfarande hur jag ska göra med klubb till nästa år, vill ju starta egen klubb men det är en del jobb. Kanske skulla man köra för en befintlig klubb och bara ha ett eget Team, kan man ha ett team om man är själv??;-) Mycket tankar men väldigt lite med substans i, hoppas dom får lite mer substans under vintern..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack