Helt perfekt!

Så nu var en ny 5veckors period över, den har varit exakt enligt plan. Inte missat ett enda pass denna period, hade lite känningar av en förkylning mitt i. Men kunde träna på ändå då den aldrig bröt ut ordentligt, den tredje veckan tog hårt.. Då körde jag varje pass lite hårdare, så tog slut med ungefär 5 min kvar på varje pass. Fick då bara försöka härda ut, var tufft men nog nyttigt att testa gränsen lite. Sista veckan nu har jag varit sliten men ändå rätt stark, slog då även till med rekord i träningstid.. 13h fick jag ihop sista veckan, så mkt har jag inte tränat på en vecka under hela 2015 :-)

Under denna 5v period blev det 46 cykelpass, en del rekord slogs och jag tog kliv i rätt riktning.  Som exempel så under första perioden i oktober kom jag som bäst upp i 10st 60/120@560w, nu var jag aldrig under 10 och som bäst 13 st. Även på dom andra intervallerna har jag blivit starkare, så ska man då tro på dom som säger att man redan nu är i form... Nä inte alls, för i form kommer man inte genom denna träning.. Utan nu sliter jag på och kämpar, detta bygger utveckling. Sen framåt sommaren när man kör mer tävlingslik träning och vilar mer, ja då ska formen komma:-)

Så man kan summera perioden med att säga att den var nästintill perfekt, nu ska det bli en lugnare vecka. 5-6 pass är planerade, men bara 2 där jag tar i:-) Sen är det ännu 5v att ta i på, ser varje sån här period som en utmaning och det håller motivationen uppe!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack