Vårspretten och läger.

Nu i helgen har Merida Sverige träningsläger/upptacksträff nere i Götet, blir nog väldigt bra och trevligt. Dock kommer inte jag att åka ner, för trotts att jag skulle må bra av att åka ner är det jävligt långt.. Så jag stannar hemma och tränar istället, spar på reseenergin till senare iår:-) Men hade varit riktigt roligt att träffa alla, måste nog ta och flytta...

Får istället ta och rikta in mig på andra sammankomsten med Teamet, den 26-27/4 ska vi till Norge och köra deras premiär i Norgecupen. Det är även ett Uci race, så blir nog en fin genomkörare det:-)
Ser verkligen fram emot det, träffa alla och få cykla i skogen tills syran sprutar ur öronen. För syran brukar vara rätt påträngande i början på säsongen...
Skadad man är som längtar efter det!! Men det är härligt och det är ju därför man sliter på under vintern. Ska bli skoj att se vilka som kör dom tävlingarna, borde ju vara några snabba killar som vill åt lite Uci-poäng..

Har en lite lugnare vecka träningmässigt denna vecka, måste ju låta kroppen komma ikapp lite. Så då kör jag dubbelpass idag;-)

Ska även hämta upp en cykel idag hos posten, en hoj till Norrlandsteamet. Den ska sen ner till Härnösand:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift