Fullspäckat

Igår var det en riktigt fullspäckad dag!! Ett mkt trevligt dop med gott fika efteråt var den stora händelsen, detta är ju vårat tredje barn, och varje gång har dopen blivit mindre. Så nu var det bara närmsta släkten som var inbjudna, men det blev lagom vi har ju rätt mkt att göra med dom andra barnen också:-)
När allt med dopet var klart och disken diskad så tog jag mig ut på cykeln, dagen till ära tog jag den heldämpade big99an med racehjul:-) Körde ett 45min lång TT liknande pass, har ju en slinga som jag kan köra fram och tillbaka på som innehåller lite stig och några rötter, kurvor mm Men långt ifrån nått tekninskt, fast jag får ju ta i åtminstone.. Körde samma slinga förra lördagen men då med hardtailen och träningshjul, då var det mer fruset i marken också. Kanske lite isigt på nån fläck då men annars borde det varit snabbare underlag då, så kanske var det rätt likvärdigt då det igår sög i rätt bra på vissa partier.  Men hade 1.8km/h högre hastighet i snitt över dom 45min igår jämnfört med förra veckan, är ju svårt att säga hur mkt som beror på underlag och hur mkt på cykeln. Men jag är rätt övertygad att heldämpat är snabbare även på en sån här enkel bana!!

Efter middagen så var det som någon slagit mig i huvet med en hammare, var helt slut!! Tror att helhetsbelastningen varit för hög ett tag, plus att jag sovit dåligt. Brukar få ryckningar i ett öga när jag har för mkt och igårkväll ryckte det så att jag såg suddigt, rycker fortfarande rätt bra så måste försöka slappna av Har haft mkt att tänka på bara ett tag nu..

Världscup premiär i XC idag också, eller snart får vi nog kalla det BMX.... Kommer nog inte kunna se det live, men ska titta i efterhand sen. Ska bli skoj att se vad svenskarna mäktar med, sen har man ju några andra favoriter man håller på:-)

Kommentarer

Anonym sa…
Ryckningar omring ögonen brukar vara ett tecknen på att man är i oblans med stress och sömn.

Som jag skrev tidigare så har allt ett pris, jag har haft samma utgångsläge som dig med fam,jobb,hus osv. och därpå en elit satsning. Jag var nära en totalutmattning eller gå in i väggen.

Lyssa på kroppen och knoppen blir mitt råd.
Samuel sa…
Ja har ryckningarna som min varningssignal, så ska se till att försöka vara ner lite nu, har haft mkt runt omkring ett tag nu. Men hoppas det lugnar sig:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack