Börjar kännas

Har på Må-On kört 5 cykelpass och alla har varit relativt hårda, och det börjar kännas i benen och huvet nu.. Men ska försöka hålla ut 2 dagar till innan jag tar vilodag, men det blir nog inga fler "dubbeldagar"...

Körde igårkväll ett Gunnarpass, 60/60 * 10 på spinnhojen. Blev en riktig mjölksyrafest!! Spinnhojen går så jäkla tyst och mjukt att man inte känner hur hårt man tar i förrens efter ca 30sek då syran kommer med en smäll!! Var riktigt krokig på dom sista, men det är väl det som är tanken..

Idag ska jag nog försöka mig på lite 8or, kan nog bli segt i benen.

Har även skickat iväg mitt Clavicula vevparti till Experimental Prototyp, denna gången inte för min egen räkning. Men han ska börja tillverka nån adapter för att kunna köra med XX1 klingor på det vevpartiet och behövde låna ett för att se hur det skulle göras. Kanske kan det vara nått för framtiden men för min del så står jag över XX1 denna säsong, kör med vanlig kedjestyrare iår. Väntar med XX1 tills det finns lite billigare kassetter, som man kan träna på.. Att utrusta 3 par hjul med kassetter iår kostar en förmögenhet!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift