Mitt 2012

Tycker det är svårt att sammanfatta en säsong, men ska göra ett försök..
Vintern var riktigt bra och kunnde träna på precis som jag ville utan sjukdom som störde, gjorde även ganska stora framsteg enligt monarken..
När sen säsongen började nere i Tidaholm och Hjo så kännde jag mig redo, visste att jag skulle skana den där toppfarten och känslan på cykeln. Detta då det fortfarande inte gick att cykla här uppe pga snö.
I första loppet så gick det som planerat att jag tappade lite i början men sen började jag plocka placeringar vartefter, men sen händer det som inte får hända.. Framhjulet viker sig i en utförskörning och jag krachar hårt, går inte fortsätta då hjulet är obrukbart och jag nog knäckt ett par revben..
Tävlar dagen efter på lånat hjul och med trasig kropp, tar mig i mål och det känndes som en vinst den dagen.

Åker sen hem och försöker träna mig till lite fart innan det är dags för Borlänge tour, men här går det lite fel.. Är nog överambitiös och tränar lite väl hårt, är så pass sliten att benen värker konstant i slutet av Maj. Borlänge Tour är ett enda mörker rent formmässigt men jag har trotts detta riktigt roligt!
Efter detta tar jag ett par riktigt lugna veckor och börjar hitta tillbaka till vettig form, börjar ladda mot SM.

Väl där är formen helt ok och jag gör ett bra lopp utan att ha den där riktiga gnistan, en startkrasch ställde även till det lite. Men kom in på en fin 4e plats.

Nu började den stora uppladdningen mot VM, körde backe som bara fan och åt ingenting...
Var i kanonslag och krossade alla min rekord på banorna jag har, bla var jag 4 min snabbare på VM.banan än veckan innan SM detta på 40min åkning..
Hur det gick på VM vet ni om, krasch, skada och en kämpainsats för att ta mig i mål på 16plats. Dagarna efter kraschen vill jag aldrig uppleva igen!! Mådde fruktansvärt dåligt och kan ännu göra det vissa dagar. Teamat för detta år har varit att jag aldrig riktigt fått till det och kunnat visa vad jag kan, hade varit roligt att få köra nån tävling med den form jag hade innan brasilien. Nu är det ju bara ett fåtal personer som vet hur snabb jag var, men jag ska verkligen försöka få till det bättre nästa år. För jag tror jag löst gåtan om hur jag kommer i form:-)
Så nu går vi vidare mot ett snabbare 2013!!

Kommentarer

Anonym sa…
Jag vet hur ruskigt snabbt du åkte där nere./ Tommy
Samuel sa…
Ja då snabb vill jag vara lite oftare:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack