Distans eller inte?

Något som jag kör mindre och mindre av är distans, detta beror mest på att tiden inte räcker till för det. Kan bli riktigt avis då man läser om maffiga distanspass i stora grupper..
Själv har jag valt att köra nått extra intervallpass istället, om detta gör mig långsammare eller snabbare det återstår att se.  Men som livet ser ut just nu är detta den väg jag valt, och jag tror på den.. Visst vet jag att för att bli riktigt jävla snabb så måste man nog mala en del distans, men är helt övertygad om att jag kan bli tillräckligt snabb under 90min utan distans. För i min värld är det bättre att köra 2 korta hårda pass en dag än att rulla runt i 4tim, men så är ju en XC tävling ganska kort och intensiv också...
MEN om jag hadde all tid i världen och befann mig i värmen skulle jag nog köra mkt distans med intervaller inlagda i passet. Så om nån vill ge mig nån miljon ska jag testa det och se hur gubbkroppen gillar det;-)

Igår blev det vila då jag var mkt sliten, men idag ska det matas på Monarken igen!!

Kommentarer

Unknown sa…
Tror nog din plan kommer hålla och du kommer nog bli farligt vass med en hel vinter av växlande tempo/vo2max. Så kör hårt å lycka till :)
Anonym sa…
Tack å tack! Bara jag får vara frisk så ska det gå fortare än förra sommaren iallafall:-)

//Samuel

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift