Fy

Hör och läser en massa positiva saker om att snön och kylan "äntligen" kommit... Men finns det nån som på riktigt föredrar kylan framför värme, visst det är inte skoj med med slask och 0gradigt. Men allt som har med vintern att göra är ju bara olika grader av elände jämfört med sommaren!! Så sommaren 2012 kom tillbaka, du är förlåten för allt regn!!
Nog om vädret nu för det är väl bara att bita ihop i 6 månader nu...

Fick ju till lite träning igår:-) Blev det planerade 4/1 *10 passet, fy fasen vad jobbigt det var. Då man redan efter 2st funderar på att ge upp pga att det är jobbigt, så känns det som en riktig vinst över sig själv när man lyckas genomföra alla 10 på nästan samma belastning:-) Har på senare år blivit mkt bättre på att kämpa mig genom passen... Målet som jag har för detta pass är att i början på våren kunna köra 20 upprepningar på samma belastning, just nu känns det helt omöjligt. Men med en bra vinter är allt möjligt!

Kommentarer

Anonym sa…
Tänk dig en härlig stig över en äng med lite (mycket)sten och kortbent, givetvis svinvarmt och solen bränner så vill vi ha det/ Tommy

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack