Skoterspår

Jo jag har också cyklat lite skoterspår i helgen, inte så mkt som man kunde önska men lite tid fick jag över.
Men vad är egentligen grejen med skoterspåren, för så jävla skoj är dom ju inte... Fast skulle nog tycka att dom var roligare om jag slapp den där jävla vinterhojen, nästa vinter ska jag se till att ha kvar en snabbhoj under hela vintern. Då kan det ju bli fint att åka ut å sprätta runt lite, nu kännner man sig ju bara totalt värdelös när man kämpar sig fram. För så långsam som jag känt mig nu kan jag fan inte vara, men det här är ju ett av problemen med att träna själv hela tiden. Det är bara ens egna tankar och känslor och inget att jämföra med, så när man känner sig långsam tror man att man är sämst i världen..
Tur att jag idag då ska åka Monark igen, den är ju min räddning här uppe:-) Fast dagens pass blir nog inget saftkalas direkt, förra gången jag körde det här intervallpasset fick jag fuska lite på 2 av stegen. Idag ska jag försöka ta mig igenom fläckfritt, får se hur det går...

Har även fått en veckas träning till av Micke, alltid lika roligt när man upptäcker att han varit inne och uppdaterat dropboxkontot:-) Genast börjar man planera för hur man ska få in träningen i livet, och när man fixat det känns allt så skönt. Då är det bara kvar att leverera på passen!! Under den här korta tiden jag hunnit med att träna med Mickes hjälp känns det som jag tagit ett par kliv uppåt, känns mest på uthålligheten. Första distanspasset jag körde var musklerna totalt slut efter 3tim lätt rull. Redan nu så är skillnaden i känsla efter långa pass helt annorlunda:-) Att också Monarken visar bättre siffror är ju roligt, men sen gäller det ju att jag kan omvandla kraften till fart i skogen under sommaren. Men det får jag jobba på när det börjar bli möjligt att köra i skogen, vilket nog är minst en månad borta då det är mkt snö kvar i skogen än..


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack