TT-Furuviksstrand

Japp idag blir det TT här i Lycksele, har hittat en slinga som är snöfri efter strandkanten här på Furuvik. Den är väl bara några hundra meter lång och innehåller inga backar, men det är iallafall några kurvor och nån rot här och där. Så bättre än inget alls och det går nog köra sig trött där också:-)
Har ju också bara en frambroms att få stopp med, så kanske är det det bra att det inte är så jävla brant:-) Men det verkar som att mina bromsproblem kommer hinna lösa sig innan nästa helg, vilket känns som en mkt stor lättnad för mig!!
Det är världsmästar Benny som räddar mig och skickar upp ett par XX bromsar till norrland, ett stort tack för det!! Så nu känner jag mig lite lugnare igen.
Formen går ju inte göra så mkt åt just nu, grunden finns där efter en bra vinter. Så nu gäller det att börja få upp farten och känslan för skogen, men så är det ju för alla. Ser verkligen framemot att få börja säsongen på riktigt och få se exakt hur effektiv man varit under vintern, hoppas att vi i H-30 får starta tillsammans med dom andra riktiga gubbarna. För då kommer det bli ett relativt stort startfält med kamper både mellan klasserna och inom klasserna. Men hur det än blir så kommer jag att njuta av att äntligen få cykla på riktigt:-)

Kommentarer

Johan sa…
Med dina effekttal blir vi andra i H30 mörkrädda. Kan vi inte få dig att komma på bättre tankar och byta klass?
Samuel sa…
Haha så rädda behöver ni inte bli:-) är ju viss skillnad mellan monark och skog..

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack