tisdag 8 mars 2016

Händer mkt nu.

Full fart på alla fronter just nu.. Det ligger på nu så inte mkt tid över, mkt av det handlar om cykel och en del om annat i livet. Sålde bla min Scalpel i helgen, så nu ska den packas ner och skickas till en lycklig man. Är nu utan racehoj, visst går det tävla på F-Si 2 an jag har och kommer nog göra det nått race också. Men helst vill jag ju tävla på heldämpad hoj, så får se hur detta blir. Alltid spännande när man inte riktigt vet :-)

Träningen är det också full fart på!! I morse var det tröskelintervaller, 4 * 10 min med 2 min vila mellan. Kör min egen variant på dessa.. 1a min på 500w och andra på 320w, sen 8 min med 40/20 på 400/200w. Blir jobbigt efter ett tag.. Det blir dagens enda pass, kan ju inte köra dubbla pass varje dag ;-)

5 kommentarer:

Stefanaxe79 sa...

Spännande med en ev. ny hoj! :-)
Hur skulle Du köra Dina 10:or om Din tröskel låg på runt 290w? Vore kul att testa att kopiera upplägget för just nu är 4*10min på konstant nötande jobbigt för skallen!

Samuel Brännlund sa...

Första minuten är rätt nära max, då man kör typ en start i ett lopp.. Sen andra minuten på 10% under tröskeln ungefär.. och sen 40/20 delen, den kör du 40sek på ca 10% över tröskel och sen hälften av det på vilan bara:-) vilan blir väldig låg kadens på, men man hinner liksom bara ner i viloläge innan det är dags att gasa på igen..

Samuel Brännlund sa...

Just den första minuten gör att det blir rätt jobbigt:-)

Stefan sa...

Tack! Ska testa under morgondagens tröskelpass! Här nere i värmland är det slask och snöblandat regn så det får bli monarkpass ytterligare några veckor innan förhoppningsvis våren anländer. :)

Samuel Brännlund sa...

Haha, vår det låter ju som en dröm...