Nya skor till cykeln..

Fick mina skor först, och nu har cykeln fått sina sommarskor :-)
Ska alltså köra continental däck iår, kommer bli bra. Lockas av den stora luftkammaren, rullmotståndet och vikten. Att det är bra däck bevisas ju runt om i världen, så kommer bli bra detta! 
Även handtag från lizardskin ska på cykeln, kört med dom för 2 år sen och dom är grymma. Finns i massa färger vilket alltid är skoj :-) Var även en flaska tätningsvätska från Joe's med i lådan, det går alltid åt. Kommer alltså få stöttning av Duells detta år och förhoppningsvis framöver också, är supernöjd med detta!!

Idag är det vilodag, så ska ladda ny energi så jag orkar med en ordentlig träningshelg. Som börjar med cykling till stugan på fredag, är 13 mil dit och sen ska man väl hem på söndag också... Och där imellan ska skoterspåren få sitt där:-)

Sen så skulle en journalist ringa idag eller imorgon för en intervju, ska starta en sporttidning i Norrland på nätet. Premiär för den nästa vecka, och då ville han ha med mig lite. Göra ett inför säsongen reportage, och sen följa min säsong lite :-) Skoj att cykel får lite mer uppmärksamhet nu!!

Kommentarer

Anonym sa…
Racesport med vätska...funkar det verkligen?
Samuel sa…
Det får vi se i Maj :-), är inte orolig!

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack