Vilar

Vilodag idag, men borde egentligen träna och ha vilodag i helgen. Detta då sambon jobbar helg, men får försöka hinna få in passen där ändå. För måste nästan vila idag, är mkt att fixa så måste hinna med det. När man tränar på all ledig tid hinner man inte med vissa saker, och då spar man dom till en dag.. Vilodagen.. Så att kalla det vilodag är kanske fel, hellre fixardagen :-) Men är rätt skönt att bocka av punkterna på listan.

Just nu längtar jag efter att Cape Epic börjar, blir skoj att följa det och se hur det går. Är ju ett par svenska cyklister där och kör, dom får man hålla ett öga på. Sen kanske det dyker upp lite nya hojar att titta på..

Kommentarer

Thomas sa…
Testade en variant på dina tröskelintervaller idag. 2x15 min med 1:a min på 450 W - min 2 till 5 på 350 W och resterande på ca 310-320 W. Brände i låren riktigt ordentligt men pulsen var bara marginellt högre på slutet än vad den brukar ligga på när jag ligger på tröskel genom hela 15 min. Roligt variant som måste utvärderas mer. Kanske lägga in impulser på slutet också, för att få det långloppslikt. Eller så kör jag ett separat pass med impulser på slutet, vill ju inte att det blir för mycket att hålla reda på under intervallen.
Samuel sa…
Låter som ett bra pass, med den öppningen tycker jag det är som jobbigast i mitten. Sen börjar man återhämta sig lite, men benen lider en del.. Man ser effekten av en för hård öppning rätt bra.
Nä ska vara rätt enkelt för annars måste man ha komihåg lapp, för i slutet är man inte den slugaste...
Magnus sa…
Ryktas om att det ska köras på nya scalpelen :)
Samuel sa…
Jaså, låter spännande det:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack