Maxarfredag

Igår fredag var det som vanligt dubbelpass, på morgonen 60/120 @ 560w. Kämpigt pass det där... Verkar även som jag nått en gräns där utvecklingen står rätt stilla, fixade 11 hela och 40 sek på nr 12. Vilket är rätt bra men skulle vilja klara 15 innan sommaren, gjorde 12 i januari och då trodde jag det skulle gå. Men nu har det stått still på dessa intervaller, så det blir nog rätt tufft att klara det. Fast vet också att helt plötsligt släpper det upp till nästa nivå, bara man tränar på så kommer det:-) Håller dessutom en rätt hög nivå på denna typ av intervaller, så finns andra områden som är viktigare att förbättra.
Blev även ett pass till, 30 sek max med 2.30min vila mellan. Hade tidsbrist så körde bara 5 st, men tar man i blir det ändå grymt jobbigt.. Höll alla 5 över 800w men det sved bra, man mår lite konstigt ett tag efter detta pass. Skulle vara intressant att veta vad som händer i kroppen under denna tid, för något triggas ju igång.

Idag är det fisketävling för barnen och sen ska sambon jobba kväll, däremellan ska jag hinna träna lite. Vill ut på skoterspåren som borde vara bra nu, men får se vad det blir..

Privat har detta varit en vecka jag nog alltid kommer att minnas... Då inte på ett positivt sätt, men ibland måste man ta beslut som inte är lätta. Men nu hoppas jag att det blir vår, sol och värme, då brukar det kännas bättre :-)

Kommentarer

Johan sa…
Har du läst det här: http://www.cyclingplus.se/artiklar/svensk-forskning-forklarar-varfor-korta-intervaller-fungerar/
Samuel sa…
Jo jag har läst det mesta om den typen av träning, tycker bara det är rätt intressant att känna hur det liksom kryper i kroppen efter ett sånt pass... Man liksom känner hur kroppen försöker laga allt man ställt till med :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift