Höstens hoj

Har redan nu fått hem höstens cykel, en Merida Carbon cyclocross team. Det är en 2012a men helt ny ur kartong, 2012orna var bäst specade. Varför väntar jag inte på dom nya modellerna då, jo jäkligt skönt att ha cykeln redan nu och sen vet jag att detta är en grym ram!! Komponenterna går inte heller att klaga på Force rakt igenom, och så levereras den med tubhjul:-) Så den är redo för race direkt ur kartongen!!
Sen när MTB säsongen är slut kommer jag limma upp ett par finhjul till den:-) Det är ju väldigt bra att kunna använda samma hjul till hojarna! Funderar också på att montera på Clavicula vevpartiet och köra singelklinga på tävlingarna, men får se om det blir av.

Körde lite kortdistans igår med Crossen, Blev 3 Tim efter lite grusvägar men mest asfalt. Har fortfarande lite ont i handleden, så ville att den skulle få vila lite. Cykeln gick fint och benen trummade på i jämnt tempo, höll ett snitt på 32.9 km/h.

Har rätt bra motivation just nu, märker att tankarna mer och mer börjar dra iväg mot Sydafrika. Ska bli ett riktigt äventyr att tävla där, sen ska jag även se till att göra ett bra resultat..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack