Rätt väg

Körde lite korta intervaller i skog igårkväll, blev ett positivt pass. Jag kan cykla med mitt stela lår och med 2 vilodagar nu så ska det ju hinna bli ännu bättre:-) Har inte direkt haft en optimal vecka så här innan tävlingarna, med magproblem och lårkaka modell stor.. Men det är bara att göra det bästa av situationen, ser iallafall sjukt mkt framemot helgen.
Minns inte så mkt av banan i Borås, har för mig den var lite stökig och bökig. Men kan ju ha fel där, sen har mina referenser ändrats lite på 2år också:-) Dom minnen jag har är inte så positiva från SM för 2 år sen, så nu ska jag ändra på det:-)

Flyger ner imorgon eftermiddag, tror jag landade vid 19.30. Sen ska jag på nått sätt ta mig in till Borås och hotellet, hoppas på att det går flygbussar annars får det bli Taxi. Bor på samma hotell som Gunnar, Stefan L och Tommy O, så kanske kan man utnyttja deras bilar... Men det är rätt nära mellan hotellet och tävlingarna så jag kan ju även cykla ut dit, för jag startar ju 2 tim innan dom. Det kommer nog ordna sig:-) Hoppas även att väderprognosen inte stämmer, för jag vill ju ha sol och värme!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack