Avgörande..

Helgen som kommer blir rätt avgörande för hur jag kommer lägga upp resten av säsongen, går det bra blir fokus fortsatt på LL-cupen. Men går det mindre bra kommer jag släppa Cupen, bara köra nån till deltävling i den. Istället kommer jag köra allt här uppe, tex Härnösands Xc race och Fjällturen som jag annars prioriterat bort.
Vad är då bra?? Det kommer hänga mkt på känslan av loppet, är känslan som i Skövde blir valet enkelt. Men känner jag att jag kan vara med där framme på ett bra sätt, då blir det att fortsätta åka bil...

Så just nu vet jag inte hur det fortsatta tävlandet ser ut, utom att jag ska köra Tolvtjärnsloppet den 5juni. Sen får Långalugnet avgöra hur det blir, tex kör jag krafttrampen eller Lida Loop eller båda två? Vilken hoj ska jag köra på vet jag inte heller, så mkt hänger fortfarande löst..

Igår körde jag två hårda pass på Monarken, försöker hitta den där överväxeln. Det är svårt och gör ont i benen att leta efter den, på morgonen var det mjölksyra upp till öronen. 45/15 i 15 min, drog upp varje intervall till dryga 560w sen efter 10-15sek hittade jag tempot på 450-460w. 15 sek delen trampade jag bara bakåt, blev väldigt jobbigt!! Andra passet var mest segt med trötta ben, jäkligt jobbigt ändå.
Idag blir det ännu ett monarkpass, har svårt att bestämma mig för vilket bara.. 3 min långa maxintervaller eller 60/120 @ 600w, vilket som kommer göra ont så spelar nog mindre roll vilket jag tar.

Kommentarer

Anonym sa…
Varför har du ingen cykel?
Samuel sa…
Försenad leverans av Scalpel och jag vill helst inte köra fler långlopp på Habiten, men har löst det så nu har jag en hoj att tävla på :-)
Anonym sa…
Du hade väl en Scalpel för två månader sedan? Eller var den bara till låns? Även en fin HT från Cannondale
Anonym sa…
Sedan att eventuellt släppa cupen efter två deltävlingar är väl lite väl tidigt. Du vet ju att du är bättre nu än i LL-SM och där blev du femma.
Samuel sa…
Dom är sålda då jag trodde att Scalpel Si skulle komma i mitten av maj, var lite mkt pengar som bara skulle bli stående..
Får hoppas att det går bra i helgen, vill få med mig det för självförtroendets skull :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack