In i hetluften..

Kollade igår igenom startlistan för billingeracet, grymt startfält som det sig bör i långloppscupen.. Känns verkligen som man kastas in direkt in i hetluften, ingen sån där skön mjukstart på säsongen. Utan det blir nog ett brutalt uppvaknande, men det kan man behöva ibland. Skoj att Wengelin och Michael Olsson kör, var annars lite orolig att dom skulle stå över inför Vårgårda..
För min del så vill jag ju självklart prestera bra, men handlar mkt om att komma in i det och se vad som behöver jobbas med inför resten av sommaren. Kommer inte ha så stora resultatmål så här första tävlingshelgen, är ju omöjligt att veta vart man står jämfört med andra. Målen den kommande helgen är mer av karaktären hur jag vill lägga upp loppen, kommer handla om att våga denna helg :-)

Idag blir det ett lite kortare TT, på ca 35-40min. Vill bränna ur kroppen utan att sänka den, har känt mig seg/trött i början på veckan så vill hinna få tillbaka lite krafter. Då brukar det funka att korta ner passen lite, sen se till att sova lite ordentligt nån natt..

Kommentarer

Öijer sa…
Glöm inte den här killen https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jukka_Vastaranta
Samuel sa…
Nä jag har sett honom, måste vara en av favoriterna.. Verkar grym!!
Gör som junioren och talangen Irene Ekelund, skit i motståndet, hon har ingen aning om vem hon kutar mot. "jag kan bara springa så fort jag kan ändå"...tycker jag är vettig syn på saken :-)
Samuel sa…
Ja det kan nog också funka :-) Men jag tror att i en sport med lite mer taktik i än 100m, så kan det vara bra att ha lite koll på motståndet. Så länge det inte blir överdrivet, och skapar en för stor respekt..

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack