Försöker fokusera

Försöker nu fokusera på träningen och dom race som kommer, är ju Falun nästa helg sen ö-vik och efter det Skellefteå och ev Lidaloop samma helg.. Så en viktig period för mig att komma igång på ordentligt, lägger ju ner mkt på detta och då vill man att allt funkar. Låter ju nu som jag bara tänker och lever cykel, men denna blogg handlar ju om cykel.. Så om familjen och det som rör den skriver jag ju inte mkt om, vill man läsa om sånt får man helt enkelt läsa nån annanstans :-) Men vill bara poängtera att mitt ofokuserade jag gäller cyklandet.

Min Scalpel Si skulle ju skickas i måndags, och jag skulle ha den innan Långalugnet. Men så kommer det inte att bli, då allt blir försenat. Så inför denna viktiga period står jag nu utan tävlingshoj, känns väldigt frustrerande!! Jag borde vetat bättre än att tro på lev.tider... Speciellt som jag absolut inte gillar att hålla på med sånna här saker mitt i säsongen, har liksom nog att göra ändå! Skulle ha beställt en 2016 hoj och kört på den hela detta år, och sen i höst ordnat med en Scalpel Si. Men ville verkligen ha den nya... Så får skylla mig själv!!

Nu måste jag lösa detta snabbt! Sen se till att sånt här inte upprepar sig. Ska köra i Falun, så vi ses där hoppas jag!

Idag jobbar sambon, så blir en massa aktiviteter med barnen. Men hoppas komma ut på träningspass i kväll, vill köra lite på tannberget då det påminner rätt mkt om lugnet i Falun.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack