Fart och wattkurvor

Laddade över filen från Långalugnet idag, gick i över 55km/h när jag kraschade... I dom hastigheterna vill man fan inte falla!! Blev lite rädd och arg när jag såg det, när man ligger efter grusvägarna och kör så fort i klungan då krävs det respekt för varandra!! Nu bröt jag bara benet, men kunde fan ha dött :-(

Wattkurvan ser bra ut och det kändes riktigt bra, synd att man bara fick vara med i dryga 20min. Ännu mer synd att jag nu måste börja om från början..
Ser att jag verkar lite bitter idag, beror nog på att idag skulle jag kört race i Skellefteå och imorgon Lida loop. Men nu sitter jag som ett paket i soffan istället, men som sagt kunde ha legat i en låda i jorden också. Så kör snabbt och hårt där ute, men använd skallen också :-)

Kommentarer

Anonym sa…
Tja. Lider med dig, även om jag inte känner dig personligen... Sattsa på lvg istället, jag inbillar mig iaf att det är mindre risker där... Fast om man kraschar i landsväg så kan det ju gå minst lika illa som i din krash också... hoppas du tar dig tillbaka fort och med full funktion och ingen smärta, vilket jag tror att du gör också. Hör också med din doktor om du kan få nått som kan skynda läkning, fan i Usa får ju elitatleterna en jävla massa preparat för att påskånda återhämtning... ha det
Samuel sa…
Ja lite anabola in i låret skulle nog snabba på allt :-) men dom flesta preparat som snabbar på läkningen står nog på listan över otillåtna preparat för idrottare. Annars skulle jag lätt ta det!

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack