Lat dag..

Idag har jag varit hos läkaren, började med att röntga benet. Sen vänta i en evighet innan jag fick träffa läkaren, allt läker som det ska. Träffade en annan man där som brutit lårbenet nån dag efter mig, inte lika våldsamt dock. Men han satt i rullstol än.. Så nog har man fördel av att vara vältränad, och sen lagomt tjurskallig för att fortsätta träna.

Annars har jag mest varit trött idag, inget driv i kroppen idag. Vill ut och cykla, men lovat mig själv att vila idag. Så håller mig i skinnet, och ligger i soffan.

Kommentarer

Anonym sa…
Har du kollat upp om märgspiken ska opereras bort eller om du slipper det?. Kämpa på!.
Samuel sa…
Den ska bort nån gång, men det beror mkt på om jag besväras av den. Så går planera lite hoppas jag...
_Nik_ sa…
Hade läkaren någon kommentar om att du redan provcyklat?

/Nik
Samuel sa…
Ja han var själv lite cykelintresserad och hade cyklat i unga år, så vi snackade cyklar mm. Han tyckte det var bra att jag tränade, och sa att så länge det inte gör för ont är det bara bra. Så vi var överens :-)
Anonym sa…
Detta har inte med skadan att göra men jag tänker köra Ränneslätt på Söndag och funderar lite kring mat/uppladdning..

Hur äter du dagarna inför ett långlopp? Kolhydratuppladdning?
Samuel sa…
Jag försöker äta så normalt som möjligt, men ökar mängden kolhydrater. Så mindre sallad och mer pasta på tallriken dagarna innan, kanske lite godis kvällen innan :-)
Men är rätt viktigt att man inte överäter, är lätt att göra det då man vill ladda ordentligt. Men kroppen kan inte tillgodogöra sig alltför mkt, utan då blir man mest seg tycker jag.

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack