Framtiden

Mkt tankar om framtiden nu för mig, blir väl så när man är i min situation...
Jag fyller ju 37 i höst, lekt cyklist i snart 10 år. Finns det mer kvar i mig? Orkar jag starta om efter denna skada?  Vad skulle kunna motivera mig? Är det motiverat att fortsätta?
Mkt sånna tankar nu..
Har än inga svar på frågorna, men en sak har jag lovat mig. När jag i höst ska börja om vill jag ha allt klart inför hela 2017! Vill gärna köra för ett lag, där man har lite stöttning. Ska jag som i år göra allt själv så ska det ändå vara klart med allt innan november, vill kunna släppa allt runtomkring redan då. Nästa fråga är om det verkligen är Mtb jag ska satsa på?? Länge velat köra mer cx och har alltid haft en dröm om att köra lvg, kanske är det dags att testa det för att på så sätt hålla motivationen uppe. Men ska jag köra lvg är ett lag ett måste, skulle gärna vara hjälpryttare i nått gäng här i Sverige..

Men det mesta lutar ju åt Mtb, är ju det jag kan. Frågan då är ju bara att om jag inte kan få dom förutsättningar jag vill, är det då kanske läge att växla ner lite. Bli en snabb motionär.. Fast har ju svårt för det där med att bara cykla lagomt :-) Så jag hoppas verkligen jag kan få bra förutsättningar, och kunna satsa på att bli ännu bättre. För just den utmaningen lockar, men inser att jag behöver hjälp för att nå dit.

Som ni märker är det mkt tankar och inga svar.. Ingen struktur alls i tankarna, men det kanske kommer inom några veckor. Hoppas på det iallafall :-)

Kommentarer

Unknown sa…
Du är alltid välkommen att haka på våra lvgpass i Lycksele, om nu valet faller på lvg. Starka cyklister behövs alltid i vår lilla klunga.
Hoppas du kommer tillbaka till nån form av cykelaktivitet hur som helst.
Krya på dig!
// Mange N
Anonym sa…
SLår aåklart ett slag för CX också. Det är en fantastisk tävlingsform, svinjobbigt, skitigt och skitkul, största plusset är ändå den grymma stämningen bland tävlande som jag inte riktigt funnit på LVG. Även LVG också är fantastiskt på många vis, då har jag iofs inte provat MTB....
Samuel sa…
Låter bra det Mange :-)
Tror cx är rätt likt Mtb i stämning kring tävlingar mm, för är det jag gillar mest med Mtb..
_Nik_ sa…
Som icke cyklist men följare av bloggen har jag funderat ett tag på vad är "CX" för något? Att det är en cykleklass förstår jag men inte mer.

I Söndags följde jag som glad amatör med Jocke E & Michael Ö på ett pass, jag blev så ordentligt frånåkt på stigarna i Ponderosaskogen, jag tänkte några gånger att jag hoppas jag får se Samuel nån gång cykla på sådana här ställen så man får se någon som verkligen kan och vågar så krya på dig och bli helt bra så jag får göra det någon gång. Och fortsätt gärna blogga om rehaben, rehabträsket får den väl hete nu ett tag framöver..

/Nik
Samuel sa…
Tack så mkt Nik, ska göra allt för att komma tillbaka. Då ska du få hänga med nått pass :-)

cx är en cykelgren som cyklar på nått som ser ut som en lvgcykel, men lite annan geometri och mönstrade däck. Man kör full fart i ca 60 min på en bana som innehåller, gräs, grus, asfalt och hinder man måste kliva av cykeln och springa förbi, typ trappor.. Jättestort i Belgien!! Sök på Youtube och kolla in en tävling
Hans sa…
Ta det lugnt Samuel. Kör Rehab i lagom takt, är du i tillräcklig form när CX-säsongen börjar kan det ju vara ett riktigt bra sätt att ta det sista lyftet till tävlingstempo. Annars kör du 2017 som ett uppbyggnadsår och är på topp igen 2018. Och se'n är det vadå - två år till du går upp i H40 och tar hem Masters-VM?
Samuel sa…
Ska försöka ta det lugnt och tänka på allt i ett längre perspektiv, men är svårt så bra du påminner mig Hans :-)
Blir 2019 jag går upp i H-40 :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift